Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Avanslarla Çiftçiyi Desteksiz Bırakmıyor, Yatırımlarla da Yarınlarını Kurtarıyoruz
24 Temmuz 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Gazeteciler Ülkemizin Bağımsızlığının Teminatı Ve Sigortasıdır AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Konuk mesajında “zor ancak son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanıdır” dedi.
23 Temmuz 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Sesi Uçakların Sesinden Gür Çıkan Bir Lider, Tanklardan Daha Güçlü Millet 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında bir yıl önce demokrasi açısından bir eşiğin atlandığını, demokrasi tarihimizde ilk kez elinde silah olanların kazanamadığını belirten AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, milletimizin canı pahasına darbecilere darbe vurduğunu söyledi. Bu ülkenin hiçbir vatandaşının, 15 Temmuz yaşanmamış gibi davranma lüksüne sahip olmadığını vurgulayan Başkan Konuk, “bu millete acı çektirenlerin elbette ki canı acıyacak” dedi.
14 Temmuz 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Yokluğu Yok Etmek İçin Varız Anadolu Birlik Holding Çatısı altındaki şirket çalışanları bayramlaştı. AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un katıldığı bayramlaşma programı, Konya Şeker Merkez Kampüsünde gerçekleştirildi. Başkan Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve AB Holding çatısı altındaki şirket yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı törende, tüm idareci ve çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.
 
28 Haziran 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: En Müreffeh Millet Olmak İçin Çabalıyoruz AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramlara hüzün ve acı katmak isteyen karanlık ellerin eksik olmadığına vurgu yapan Başkan Recep Konuk, “çabamız, coğrafyamızın ve milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması içindir” diye konuştu.
24 Haziran 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Konya Şeker, Anadolu Köylüsünün Sanayicilikte de Bayraktarlığını Yapıyor
23 Haziran 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; “Karaman’ı Görkemli Geleceğe Hazırlıyoruz” Karaman’ın il oluşu ile ilgili bir mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Karaman’ı büyük projelerle geleceğe hazırlıyoruz, Karaman Orta Anadolu’nun en önemli üretim, ticaret ve kültür merkezlerinden birisi olacaktır” dedi. 
21 Haziran 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Konya Şeker Bayramların Tadına Tat Katmak İçin Çalışıyor
20 Haziran 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Toprağı Kaybetmek Kolay, Kazanmak Zor Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından “Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü” dolayısıyla “Geleceğimize sahip Çıkalım” adlı bir program düzenlendi. Programa, AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Konuk, Çevre ve Orman Bakanlığının 14 yılda 3,5 Milyar ağaç diktiğini ifade ederek, “Ülkemizin toplam ormanlık alanını yaklaşık %10 arttırdı. Kaç yılda? 14 yılda. Bakanlığımızın ağaçlandırma çalışmalarında, benim de paylaştığım ve çok beğendiğim bir hedefi var: Dünya Nüfusu Kadar Ağaç” dedi. Konya Şeker’in bu konuda attığı adımlara da dikkat çeken Konuk “Türkiye Nüfusu Kadar Ağaç" hedefine emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.
16 Haziran 2017
İSO 500 SIRALAMASINA TEK ŞİRKETİ İLE KATILAN KONYA ŞEKER, TÜM GIDA GRUBU DÂHİL EDİLDİĞİNDE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 23’ÜNCÜ, ENERJİ DE KAPSAMA ALINDIĞINDA 16’NCI SANAYİ DEVİ OLABİLİYOR ÇİFTÇİ’NİN SANAYİCİLİKTEKİ BAŞARISI TESCİLLENDİ, 500 SANAYİ DEVİ ARASINDA KONYA ŞEKER 12 YILDA 30 BASAMAK YÜKSELEREK 31’İNCİ SIRAYA GELDİ
06 Haziran 2017