Haberler

Paylaş
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; Çok Söz Değil Çok İş Zamanı Ayrancı Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez Şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Baraj mevkiinde gerçekleştirilen şenliğe, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Şenliklerde bir konuşma yapan Konuk, Hıdırellez’in manasına uygun olarak ülkemizdeki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine, bolluk ve bereketin artmasına vesile olmasını temenni ederken 24 Haziran seçimleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
07 Mayıs 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; 1 Yıl Önce Milletimiz Tercihim Daha Güçlü Meclis, Hızlı Ve Kudretli İcra Dedi, Güçlü Meclis, Hızlı Ve Kudretli İcra İçin Yeniden Söz Milletimizde AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Konuk, “1920’de açılan Mecliste ortaya çıkan ruh ve inşa edilen karakter; her dönemde, mekândan bağımsız olarak yaşamıştır, yaşamaktadır ve ilanihaye yaşayacaktır” dedi.
22 Nisan 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Uğramadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, haftanın ilk gününe de yoğun bir mesaiyle başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Karaman Belediyesi ve Karaman Valiliğini ziyaret eden Milletvekili Konuk, AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına da katıldı; “güçlü ve gelişmiş bir Karaman için çalışıyoruz” dedi.
10 Nisan 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: “Türkiye, Karaman’ın Büyümesine Gıpta İle Bakıyor” AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, hafta sonu Karaman’da çeşitli programlara katıldı. “Son yıllarda birçok önemli projeyi Karaman’a kazandırdık” diyen Konuk, “Türkiye, şehrimizi gıpta ile izliyor” dedi.
31 Mart 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Karaman, Dünya Şehri Olma Yolunda Büyük Mesafeler Kat Etti AK Parti Karaman İl Teşkilatının Yönetim Kurulu Toplantısında hayata geçirilen projeler ve devam eden yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Türkiye’nin gelişmesinin birçok ülkeyi rahatsız ettiğini söyledi; Lojistik Merkezi, Serbest Bölge, Havaalanı ve Hızlı Tren gibi projelerin Karaman’ı kalkındıracak hamleler olduğunu vurguladı. 
20 Mart 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; Çanakkale Ruhu Hep Diri Olacak, Milletimizin Seferleri Zafer Olmaya Devam Edecek 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Çanakkale’deki ruhun; bu milletin teslimiyetinin yalnız Allah’a olduğunu gösterdiğini belirten AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “15 Temmuz Darbe Kalkışmasında, daha sonra El-Bab Operasyonunda, şimdi de Afrin Operasyonunda, tıpkı 1915’lerdeki gibi Hüseyin Avnilerin ve isimsiz kahramanların torunları, bağımsızlığımız için, kutsal vatanı için, demokrasimiz ve milli irademiz için mücadele etti, mücadele etmeye devam edecek” dedi.
17 Mart 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; Hür Yaşama Azim ve Kararlılığı Mısralarla Yazıldı Milletimizin Gönlüne Kalıcı Şekilde Kazındı AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ve İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Konuk, İstiklal Marşı’nın, tarihle bugün, bugün ile gelecek arasında irade ve ruh birliğinin, aynı irade ve kararlılığın nesilden nesile taşınmasının teminatı olduğunu söyledi.
10 Mart 2018
MİLYARA BİR BASAMAK KALDI, ÇİFTÇİ 885,1 MİLYON TL’LİK PANCAR PARASININ YARISINI PANCARI TESLİM ETMEDEN ALDI KONYA ŞEKER BUGÜN DE ÜRETİCİYE TEK SEFERDE 477,5 MİLYON TL ÖDEME YAPTI
28 Şubat 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Daha Çok Üreten Karaman İçin Hem Potansiyelimiz Hem de İrademiz Var İPARD destekleriyle Karaman Süt Üreticileri Birliğine kazandırılan Süt Toplama Merkezi ve Laboratuvarı, düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Karaman’ın, sanayide özellikle de gıda sanayinde vizyonu ve hedefleri olan bir kent olduğunu, bu vizyonu hayalden hayata taşıyacak iradenin Karaman’da mevcut olduğunu söyledi.
20 Şubat 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Çekingen Değil Etkin, Söz Dinleyen Değil Sözü Dinlenen Bir Türkiye İçin Çalışıyoruz
10 Şubat 2018