Haberler

Paylaş
BOŞA GEÇİRECEK NE BİR YILIMIZ NE DE BİR DAKİKAMIZ VAR “Ülkemizin, milletimizin ve kurumlarımızın kaybedecek, boşa geçirecek zamanı yok, Konya Şeker olarak 2019’un kıymetinin idrakindeyiz. Türk çiftçisine 14 yılda 45 tesis ve bir marka kazandırdık. Çiftçiden aldığımız tarımsal ürün miktarını 1999’dan 2018’e 44 kat artırdık” diyen 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
29 Aralık 2018
MEDENİYETİMİZİN EN BÜYÜK DAYANAĞI ÖĞRETMENLERİMİZDİR “Öğretmenler, eğittikleri nesillerle bu ülkenin fiziki ve sosyal açıdan geleceğini de inşa eder” diyerek toplumun mimarı olan öğretmenlerin, ülkemizin çağa ayak uydurmasında önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
23 Kasım 2018
ATATÜRK’ÜN BAŞARISI, SONSUZA DEK BİZE IŞIK TUTACAK “Atatürk’ün milletimizle birlikte, mazlum milletlere örnek olan ve 20. yüzyılın bütün bağımsızlık savaşlarına ilham veren başarısı, sonsuza dek bize ışık tutacak ve güç verecektir” sözleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her çağ ve dönemde milletimizin unutmayacağını ifade eden 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'un katıldığı programda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80’inci yıldönümünde Konya Şeker'de anıldı.
10 Kasım 2018
MİLLETİMİZ, CUMHURİYET'LE, İSTİKBALİ İNŞA, İSTİKLALİNİ TAHKİM SÜRECİNE GİRDİ CUMHURİYETİMİZİ İSTİKAMETİNDEN DÖNDÜRMEYECEĞİZ
28 Ekim 2018
SPEKÜLATİF ATAKLARA KARŞI MÜCADELEDE DEVLETİMİZİN, DAHA UCUZ ÜRETSİN DİYE DE ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ KONYA ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE 38.282.930 TL’LİK MOTORİN AVANSI
10 Ekim 2018
TORKU İLE ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR, KONYA’DA ÜZÜM BAĞLARI BÜYÜYOR Konya Şeker’in Torosların merkezine inşa ettiği Torku Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Üretim Tesisi, bu yıl da aracısız doğrudan çiftçiden üzüm aldı, Konya ve Karaman’ın Bozkır, Güneysınır, Hadim, Taşkent, Yalıhüyük, Ermenek, Başyayla, Sarıveliler ve Ahırlı ilçeleri ile bu bölgede bulunan bütün kasaba, köy ve mahallelerin üzüm üreticileri kazançlı çıktı. Torku’nun üzüm için belirlediği 1 lira 80 kuruşluk fiyattan oldukça memnun olan çiftçiler, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’a duacı olduklarını ifade ettiler.
26 Eylül 2018
PANKOBİRLİK 46. OLAĞAN GENEL KURULU’NDA KONUŞAN BAŞKAN RECEP KONUK: CUMHURBAŞKANIMIZ YERLİ ÜRETİM DİYOR, ŞEKER İTHAL ETTİRENLER SURDA GEDİK AÇIYOR ÇİFTÇİNİN DOLARLA İŞİ YOK, AMA GİRDİLERİN VAR
24 Eylül 2018
KONYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ GENEL KURULU YAPILDI. BAŞKAN KONUK EKONOMİK KRİZ TETİKÇİLERİNE SERT KONUŞTU  “ÇAKALLAR İSTEDİ DİYE ASLANLAR ÖLMEZ”
29 Ağustos 2018
TÜRKİYE ÜRETEREK GÜÇLENECEK, HİÇBİR RÜZGÂR KAYADAN TOZ BİLE KALDIRAMAYACAK BAŞI DİK, GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN MUTLAKA ÜRETİM, MUTLAK SURETTE ÜRETİM
27 Ağustos 2018
BİRLİĞİMİZE SIKI SIKIYA SARILACAĞIZ Bu bayramın, ülkemizin istikrarını, huzurunu ve ekonomisini hedef alan finansal saldırılarla karşılandığını belirten Başkan Recep Konuk, “birliğimize sıkı sıkıya sarılacağız, ekmeğimizi hedef alanlara dersini vereceğiz. Daha çok üreteceğiz ki, daha müreffeh, daha kudretli olacağız” dedi. 
19 Ağustos 2018
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16