Haberler

Paylaş
İKİ AVANSI BU BAYRAMDA DA BİRLEŞTİRDİK, KURBAN ÖNCESİ ÜRETİCİMİZİN ELİ RAHATLASIN İSTEDİK Ekmeğini topraktan çıkaran çiftçinin namerde muhtaç olmaması adına bütün planlarını üretici endeksli yapan Konya Şeker, avans ödemeleriyle yüzleri güldürüyor. Ramazan Bayramı öncesi iki avansı birleştirerek üreticiye iki avans ödemesini tek seferde gerçekleştiren Konya Şeker, Kurban Bayramı öncesinde de her yıl Ağustos ayı içerisinde yaptığı sulama avansı ödemesi ile Bayram Avansını birleştirerek iki avans ödemesini tek seferde gerçekleştirerek bayram alışverişi öncesi üreticilerinin elini rahatlattı.  Kurban Bayramından 8 gün önce Sulama ve Bayram Avansından oluşan iki nakdi avans ödemesini kapsayan toplamda 44 Milyon 163 Bin TL’yi üreticilerinin hesabına 14 Ağustos 2018 Salı günü (bugün) yatıran Konya Şeker’in yaptığı bu iki avans ödemesiyle birlikte bu yıl çiftçiye verdiği toplam avans desteği tutarı da 245 milyon 225 bin TL’yi aşmış oldu. 
13 Ağustos 2018
KONYA ŞEKER ÜRETİCİNİN HEP YANINDA; ÜRETİRKEN TARLADA, SATARKEN PAZARDA, İŞLENİRKEN FABRİKADA Türk ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından olan Konya Şeker, üreticilerine yönelik desteklerini de aksatmıyor, üretimi düzenli bir şekilde desteklemeye devam ediyor. Konya Şeker, 25 Temmuz 2018 Çarşamba gününden itibaren 5.979.870 litrelik 34.563.648 TL tutarındaki motorin avansını üreticilerin hesabına aktarıyor. Bu avansla birlikte Konya Şeker 2018-2019 kampanya döneminde üreticiye toplamda 201.062.148 TL’lik avans dağıtmış olacak
24 Temmuz 2018
KONUK: 15 TEMMUZ DEMOKRASİNİN ZAFERİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE ŞEHİTLERİN ESERİ 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yapan 26. ve 27. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, milletimiz 15 Temmuz’da milletin gücünün üstünde bir güç olamayacağını dosta düşmana ispat ettiğini, demokrasisine ve istikbaline sahip çıktığını söyledi.  15 Temmuz hain darbe girişiminin üstünden geçen 2 yılda Türkiye’nin bir taraftan darbe girişiminin ekonomiye, millet hayatına zarar vermemesi için azami dikkat ve çaba sarf ederken öte yandan demokrasimiz için tehdit olabilecek yapılarla topyekûn ve başarılı bir mücadele verdiğini belirten Başkan Konuk, “darbecilere darbe vurularak kazanılan zafer sonrasında demokrasimizin kronik rahatsızlığı olan demokrasiye müdahalelerin bir daha yaşanmaması için geçtiğimiz iki yıllık süreçte onlarca yılda alınabilecek mesafe katedildi, son vesayet kırıntıları da sistemimizden temizlendi” dedi
14 Temmuz 2018
KONUK; DÜNYADA HAKKINI ALAN, HALKINA KOL KANAT GEREN TÜRKİYE İÇİN DESTEĞİMİZ REİSE AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, seçim çalışmalarına Beyşehir ve Seydişehir'de devam etti. Beyşehirlilere ve Seydişehirlilere seslenen Başkan Konuk, "Türkiye Askeri gücünü ve kapasitesini arttırmak için savunma sanayini güçlendiriyor. Kendini bağlayan bağımlılıklardan kurtuluyor. Askeri gücünü ambargo şantajlarından kurtarıyor" dedi.
22 Haziran 2018
KONUK; DÜNYADA İTİBARLI BÖLGESİNDE ÖNDER TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ İKTİDAR AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Çumra ve Karapınar’da binlerce vatandaşa seslendi; "Oylarımızı Büyük Türkiye için Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye vereceğiz, istikrar sürecek, büyüme sürecek, ülkemiz huzurlu olacak. Dünyada itibarlı bölgesinde önder Türkiye için güçlü lider, güçlü iktidar." 
21 Haziran 2018
KONUK; TÜRKİYE BİR KAVŞAKTA, GERİYE RİCAT DİYENLERE İNAT KARAMAN, KONYA VE TÜRKİYE REİSLE AYNI SAFTA Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Cihanbeyli ve Altınekin'de vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerin önemine dikkat çeken Başkan Konuk, yeni sistemin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için sistemin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sistemin inşasını da yapması gerektiğini söyledi.
20 Haziran 2018
KONUK; 1 OY SADECE 1 OYDAN İBARET DEĞİLDİR, ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILIN BELİRLEYİCİSİDİR AK Parti Karaman İl Teşkilatının bayramlaşma programı İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “Yıkmaktan bahsediyorlar, geriye gidişten bahsediyorlar. Onun için, referandumla elde ettiğimiz bu sistemin, bu modelin, bu ülkeye daha çok hizmet edebilmesi için, mutlaka Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı işin başına güçlü bir şekilde taşımamız gerekiyor” dedi.
18 Haziran 2018
KONUK; İŞ BAŞINDA SERGİLENEN HÜNER, ON BİNLER İÇİN BAYRAMLARI BAYRAM EDER Konya Şeker ailesi her bayram olduğu gibi Ramazan Bayram sonrası ilk mesai gününde bayramlaştı. Anadolu Birlik Holding çatısı altındaki şirket çalışanları, bayramlaşma programında bir araya gelerek toplu bayramlaşma geleneğini sürdürdü. Konya Şeker Merkez Kampüsünde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Konuşmasında Konya Şeker’in ekonomideki krizleri güçlenerek atlattığını belirten Başkan Konuk, “bu tür gelişmeleri çok rahatlıkla atlatabilecek dirence ve tecrübeye sahibiz” dedi.
18 Haziran 2018
KONUK; BAYRAM COŞKUSU DEMOKRASİ ŞÖLENİ İLE SÜRECEK AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminin ilelebet sürmesi temennisinde bulunan Başkan Konuk, “çabamız, bizim coğrafyamızın ve bizim milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması, bayram coşkusunun ve sevincinin milletimizin her ferdine ve ülkemizin her hanesine eksiksiz ulaşması içindir” dedi.
13 Haziran 2018
KONUK: ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM USTALIK DÖNEMİ, USTA’NIN DÖNEMİ Sarıveliler İlçesinde Belediyenin düzenlediği iftar programına, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Sarıveliler’e kazandırılan projeleri anlatan Milletvekili Konuk, yatırımların devam etmesi ve Türkiye’nin daha da büyümesi için Sarıveliler’den destek istedi. 
11 Haziran 2018